# ΛΥΛ ΣΛΝΤ

# QUNTUM CCELERATION

#### OUR HYPER-GROWTH JOURNEY

OFFSITE 2021



AVASANTOffsite 2021

# QUNTUM CCELERATION

#### OUR HYPER-GROWTH JOURNEY

DECEMBER 8 - 14



## Important Details



- **Dates:** The event begins on Wednesday, December 8th and ends on Tuesday, December 14<sup>th</sup>.
- **Platforms:** We will be using Microsoft Teams for team communications, Shindig for content sessions. Social Events will be held via Zoom, and we will also be hosting in person regional dinners. Please ensure your internet connection is reliable for the duration of the offsite.
- **Sessions:** These sessions are designed to be interactive, and to elicit audience participation. At Avasant, we strive to foster an entrepreneurial spirit, and empower our employees by challenging their thinking and sparking new ideas and ways of doing business. We look forward to your attentiveness and questions!
- **Offsite Website:** To access our exclusive Offsite 2021 webpage, please click this link: http://avasant.com/avasant-offsite-2021/
- **Communications:** Through the Teams Channel, 'Offsite 2021 Quantum Acceleration', you will receive notifications and reminders of our different events.



## Content Sessions

10+ Sessions

25+ Speakers

7AM - 10 AM PT

- Quantum Acceleration: Our Hyper-Growth Journey
- Decoding Our Future: Strategic Management Consulting
- Battle of the Fellow Futurists
- The Hyperconvergence of Research, Data & Consulting
- Business Transformation: An Accelerant to Hyper-Growth
- Hyper-Accelerating Client Growth
- Strategies for Transcending to Phase 3 (Transition) + Phase 4 (VMaaS)
- Global Development Driving Growth in Post Covid Global Economy



QUANTUM

CCELERATION

#### Day 1 - Content Agenda

Friday 10<sup>th</sup> December, 7:30 - 10:20 AM PT

Time PT	Duration	Торіс	Speaker(s)	
		MCs - Jessica Phister & Robert Joslin		
7:30 - 7:35 AM	5 minutes	Opening Remarks - Welcome to Offsite!!	Robert Joslin Jessica Phister	
7:35 - 8:15 AM	40 minutes	Keynote - Quantum Acceleration: Our Hyper-Growth Journey	Kevin Parikh	
8:15 - 9:00 AM	45 minutes	Panel Discussion 1 Decoding Our Future: Strategic Management Consulting	Moderator - Renee Lahti Nishant Verma Anupam Govil Matt Barlow	
9:00 - 9:05 AM	5 minutes	Break	Robert Joslin Jessica Phister	
9:05 - 9:35 AM	30 minutes	An Executive's Journey - The Story of Avasant Distinguished Fellows	Ray Barnard Rob Devers	
9:35 - 10:15 AM	45 minutes	<b>Battle of the Fellow Futurists</b> Engaging debate of 3 unique POVs for the future, technology & sustainability. In the end, Avasant Team will decide on who's future they would like to be a part of.	Moderator - Chandrika Dutt Fred Pond Jim Rinaldi Larry Godec	
10:15 - 10:20 AM	5 minutes	Day 1 Closing Remarks	Robert Joslin Jessica Phister	

#### Day 1 - Social Agenda



Friday 10<sup>th</sup> December, 10:45 – 11:30 AM PT

Global TeamWorld Tour - Avasant @ Expo 2020Virtual ActivitiesHosted by Saugata Sengupta and Suzan Ezzeddine

#### Regional Team In-person Activities

Location	India	Dubai	London & Spain	TT	Canada	East Coast	West Coast
Coordinator	Shalu Dhiman	Saugata	Khushi Kaur	Shael	Remote	Jessica P	Jessica P
Day	Friday 3rd	Thursday 9 <sup>th</sup>	Friday 10 <sup>th</sup>	Friday 10 <sup>th</sup>		Wednesday 8 <sup>th</sup>	Friday 10 <sup>th</sup>
Time (Local)	7 PM - Midnight		6 - 9 PM	5 – 8 PM		5 – 9 PM	4 - 7 PM
Event	Dinner	Dinner	Dinner	Dinner	Send Dinner to families	Capital Grille	Redondo - Shade
Attendees (147)	59	2 (+2)	8	19	2	20	36



### QUNTUM

#### Around the World with Avasant - Tech Edition

World Tour - Avasant @ Expo 2020

"Connecting Minds and Creating the Future" is the theme of this Expo. It is aimed at inspiring people via three more subthemes – Sustainability, Mobility, and Opportunity. Further, each sub-theme will be having its own pavilion.

 $\land \lor \land \lor \land \lor \land$ 

# **Dubai Expo**

QU NTUM CCELERATION

Experience each of the countries we have regional offices in through the unique lens of the Dubai Expo 2020 Pavilions. We will have a few of our fellow colleagues at the event, curating an experience for all of us to feel connected and learn about our different regions

<u>Canada</u> <u>India</u> <u>Mexico</u> <u>Spain</u> <u>Trinidad & Tobago</u> <u>UAE</u> <u>UK</u> <u>USA</u>







#### Team Dinners



#### Day 2 - Content Agenda

Monday 13<sup>th</sup> December, 7:30 – 10:00 AM PT

Time PT	Duration	Торіс	Speaker(s)		
MCs - Joe Frampus and Jesus Garre					
7:30 - 7:35 AM	5 minutes	Opening Remarks			
7:35 - 8:20 AM	45 minutes	Panel Discussion 2 The Hyperconvergence of Research, Data & Consulting	Moderator - Shael Roopchand Frank Scavo Naresh Lachmandas Madhu Kaushik		
8:20 - 9:05 AM	45 minutes	Panel Discussion 3 Business Transformation: An Accelerant to Hyper-Growth	Moderator - Henry Guapo Shobhit Patnaik Shabnum Grewal Mike Witty		
9:05 - 9:10 AM	5 minutes	Break			
9:10 - 9:55 AM	45 minutes	Panel Discussion 4 <b>Hyper-Accelerating Avasant's Revenue Growth</b> How are we creating connections with customer? What's driving interest level in this rapidly changing economy, trigger points, what excites?	Moderator - Shevy Magen Andriana Albert Taylor Bartone Bob Turek		
9:55 - 10:00 AM	5 minutes	Day 2 Closing Remarks			



### Day 2: Monday, December 13 Escape Room

Join the entire Avasant team for a live 60-minute virtual adventure! Follow clues, solve puzzles and try to complete the mission in under 60 minutes!

**Platform:** Zoom (See calendar hold). This is a fundatory social event.

#### What to bring:

Computer, tablet or smartphone with a stable internet connection. Video and sound on.

#### About the Event:

 $\wedge \vee \wedge \otimes \wedge \vee 1$ 

Avasanters will be joined by a host who will provide instructions and clues. The Game Guide will be in the escape room with a live video feed acting as your ears, eyes, hands and feet. Work together as a team to stop Hahn, an infamous art thief from committing further crimes.

Arrive at least 5 minutes before the event as it will start on time.



#### Day 3 - Content Agenda

Tuesday 14<sup>th</sup> December, 7:30 - 10:10 AM PT

Time PT	Duration	Торіс	Speaker(s)	
MCs - Andriana Albert and Srinivas Krishna				
7:30 - 7:35 AM	5 minutes	Opening Remarks	MC 1 MC 2	
7:35 - 8:20 AM	45 minutes	Panel Discussion 5 Strategies for Transcending to Phase 3 (Transition) + Phase 4 (VMaaS)	Moderator - Shirin Alipanah Matt Barlow Avinash Baliga Carlos Hernandez	
8:30 – 9:15 AM	45 minutes	Panel Discussion 6 <b>Products and Data to Supercharge Growth</b>	Moderator - Jim Lee Anuj Jain Carlos Hernandez Akshay Khanna	
9:15 - 9:20 AM	5 minutes	Break	MC 1 MC 2	
9:20 - 10:05 AM	45 minutes	Panel Discussion 7 Global Development - Driving Growth in Post Covid Global Economy	Moderator - Rejo Sam Chitra Rajeshwari Anupam Govil PK	
10:05 - 10:10 AM	5 minutes	Day 3 Closing Remarks	MC 1 MC 2	



### Tuesday, Dec 14: 10:00am - 11:00am PST Awards Ceremony

We look forward to you joining us for an hour of celebration and acknowledgement of our hard-working team's achievements. Congratulations to all!

Attire: Please wear an Avasant Polo

**Background:** Please use the Awards Ceremony virtual background provided to you via email.





Friendly Reminders

- Through the Teams Chat 'Offsite 2021 Quantum Acceleration', you will get notifications and reminders of our different events.
- Please remember this is a work function and all are expected to conduct themselves professionally.
- You are expected to be ON TIME for each and every session. Plan to be 5 minutes early.
- If you are unable to attend any sessions whether entirely or partially during the offsite, please inform Nishant and Jessica as soon as possible, citing reasons for your absence.

Λ Λ Λ Λ Λ Λ Τ

## Avasant Offsite 2021 - Swag Bag

Everyone will be receiving the annual holiday Swag Bag! Stay tuned for what's in-store!





# ΛΥΛ ΣΛΝΤ

# QU NTUM CCELERATION

#### OUR HYPER-GROWTH JOURNEY

OFFSITE 2021